Chat er noe annet enn innlegg og kommentarer

Blir noen med i ei Messenger chattegruppe med samme målgruppe som Erfaringsnettverket? Altså ei Messenger chattegruppe med et annet navn enn Erfaringsnettverket. Har noen forslag til navn på ei Messenger chattegruppe for det? Kunne gjerne brukt navnet Erfaringsnettverket, men har fått tilbakemelding om at det er uønsket.

Skulle gjerne vært ei chattegruppe for Erfaringsnettverket. Fins det mulighet for gruppechat her fra Facebook, eller må man lage ei egen Messenger-gruppe for å få gruppechat? Innlegg og kommentarer er bra det, men chat er også bra. Innlegg og kommentarer fungerer for noen formål, chat fungerer for andre formål – chat er kortere, raskere tekster, nærmere muntlig kommunikasjon enn innlegg og kommentarer, selv om såklart også kommentarer under innlegg også kan være kortere og raskere. Uansett, i tider når mye skrives er chat noe man oftere leser på direkten, innlegg og kommentarer er noe man oftere leser på senere tidspunkt enn det skrives. Men det er såklart individuelt. Uansett, chat er en platform som skaper andre måter å skrive på enn innlegg og kommentarer.

I Messenger kan man skru av varsler for chattegruppa om det skrives for mye eller uansett grunn – og skru det på igjen til tider hvor man ønsker å følge med på det som skrives, som en radiokanal man ikke hører på hele tiden, men bare innimellom, når man ønsker det. Noen vil lese oftere, andre sjeldnere, av forskjellige grunner, det vil jo være individuelt.

Vet ikke om det er mulig å søke opp chattegrupper på Messenger på noe vis, er jo synd om man trenger å bli invitert av noen som allerede er med i chattegrupper eller se reklame for dem, skulle jo vært mulig å søke opp chattegrupper, vet ikke om det er mulig.

Uansett, Messenger har ikke offentlig åpen chat, altså sånn at alle kan se hva som skrives i chattegrupper. Innlegg og kommentarer på FB-grupper er offentlig åpne, men chat på Messenger-chattegrupper er altså dessverre ikke offentlig åpne. Tiden vil vise når de tilbyr det.

https://www.facebook.com/groups/erfaringsnettverket/permalink/1736404089756759/

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s