Påføres kun negative effekter av medikamenter, ikke noen som helst positiv effekt i det hele tatt

Noen av oss påføres kun negative effekter av medikamenter, ikke noen som helst positiv effekt i det hele tatt. Men noen har noen positive effekter, men påføres likevel mye mer negative effekter, for noen kan likevel noen positive effekter være nok til at de bruker medikamenter, selv om de negative effektene er større, fordi de tross alt også får noe positivt ut av det.

Men ikke minst, noen ønsker medikamenter fordi de har mer positiv enn negativ effekt av det, noen av dem kunne hatt minst like god effekt av ikke-medikamentelle behandlingsmetoder også, men offentlig psykiatri tilbyr dessverre ikke et stort nok mangfold av ikke-medikamentelle behandlingsmetoder. Jo flere forskjellige ikke-medikamentelle behandlingsmetoder som tilbys, jo flere vil finne en metode som de har nytte av. Men uansett hvor mange forskjellige ikke-medikamentelle behandlingsmetoder som forsøkes, så kan det tenkes at noen ikke har nytte av noen av dem, eller at de at de uansett grunn likevel ønsker medikamenter.

Vi som kun påføres negative effekter av medikamenter, altså ikke noen som helst positiv effekt i det hele tatt, og dem som påføres mer negativ effekt enn de har positiv effekt og ikke vil ha medikamentene, er psykiatrien blind for, psykiatrien forveksler negative effekter av medikamentene med opprinnelig lidelse, og verden tror blindt på psykiatrien.

Felleskatalogen lister opp en lang rekke negative effekter av medikamenter, men psykiatrien har ikke gode nok observasjonsmetoder for å skille mellom hva som er negative effekter og hva som er opprinnelig lidelse. Og psykiatrien er også blind for at de ikke har gode nok observasjonsmetoder. De er altså ikke bare blinde for de negative effektene, de er også blinde for at de ikke har god nok metodikk for å påvise dem.

Kommentarer til: https://www.facebook.com/groups/hviteorn/permalink/10155120534896417/

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s