Bydeler og kommuner kan be Stortinget om å forby tvangspsykiatri

Tvangspsykiatri kan begås mot mennesker i alle bydeler og kommuner. Tvangspsykiatri må forbys, men det kan verken en bydel eller en kommune vedta, det er bare Stortinget som kan forby tvangspsykiatri. Men bydeler og kommuner som skjønner det kan vedta å be Stortinget om å forby tvangspsykiatri. Tvangspsykiatri må forbys, for å si det mildt. Nødrettstvang er noe annet enn tvangspsykiatri. Tvangspsykiatri må forbys, for å si det mildt.

Folk er forskjellige. Det som hjelper noen, hjelper ikke alle, tvertimot skader det andre. Det trengs et stort nok mangfold av forskjellige metoder, sånn at alle har en metode som fungerer for dem. Kanskje er noen mennesker så forskjellige fra andre at de trenger en metode som kun fungerer for den ene, men som ingen andre har nytte av. Uansett, det trengs et større mangfold av forskjellige metoder enn dagens tilbud.

Kanskje fins det mange nok forskjellige metoder som mange flere kan ha nytte av, sånn at ingen spesialtilbud for enkeltpersoner trengs, men det vet man ikke før mange nok forskjellige metoder blir tilbudt mange nok steder.

Kommentarer til: https://www.facebook.com/groups/erfaringsnettverket/permalink/1671444132919422/

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s