En vakker dag vil verden forstå

(Photo: The truth is here / Facebook)

I eventyret sier bare én fra om at keiseren er uten klær, men folket ser det også. Men det er et eventyr, for i virkeligheten ser ikke folket heller. De psykiatriske keiserne spinner om seg med raffinerte ord og elegante formuleringer om det psykiske, som blinder både dem selv og folket. Det som hjelper noen, hjelper ikke alle, tvertimot skader det oss. Men psykiatrien klarer ikke å skille mellom hva som er opprinnelig lidelse og lidelse som de selv påfører oss gjennom sine metoder.

Mennesker er forskjellige, veldig mye mer forskjellige enn det de psykiatriske keiserne aner et snev av. At de hjelper mange betyr ikke at de hjelper alle, de er ikke istand til å se at de skader oss. Det kommer stadig flere historier om mennesker som psykiatrien skader gjennom sine metoder, men folket tror fortsatt blindt på de psykiatriske keiserne. Og ingen vet hvor mange som lider i stillhet. Uansett, en vakker dag vil verden gjennomskue psykiatriens luftslott.

Psykiatriens dominans innen offentlig psykisk helsetjeneste må brytes, et stort nok mangfold av nye, utradisjonelle behandlingsmetoder må etableres, sånn at alle har en behandlingsmetode som man selv bekrefter at hjelper, ikke skader. Og alle mennesker må være frie til å ikke benytte noen som helst psykisk helsetjeneste.

Tvangspsykiatri må forbys, for å si det mildt. Nødrettstvang er noe annet enn tvangspsykiatri. Tvangspsykiatri må forbys, for å si det mildt. En vakker dag vil verden forstå.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s