Tvangspsykiatri er det stikk motsatte av å bli sett, og anerkjent, for den vi er – tvangspsykiatri er å bli oversett, og overkjørt

Tvangspsykiatri er det stikk motsatte av å møte hverandre i frihet, uten stengsler, uten gjerder som skaper avstand – tvangspsykiatri er å møtes med både synlige stengsler, gjennom tvangsinnesperring, og usynlige stengsler, til og med langt inn i hjernene går de med sine kjemikalier, både poliklinisk og på sengeposter, mot vår dypeste vilje, gjennom sin tvangsmedisinering. Tvangspsykiatri er det stikk motsatte av å bli sett, og anerkjent, for den vi er – tvangspsykiatri er å bli oversett, og overkjørt, mot vår dypeste vilje, for å bli noe annet enn den vi er. Tvangspsykiatri er det stikk motsatte av et Norge som er rikt i sitt mangfold, hvor man kan få være som man er – tvangspsykiatri er å prøve å endre mennesker med diktatoriske metoder, til og med langt inn i hjernene våre går de altså gjennom sin tvangsmedisinering.

Verken Norge eller andre land har ekte frihet! Tvangspsykiatri bryter grunnleggende friheter som tankefriheten, følelsesfriheten, ytringsfriheten, friheten til å bestemme over egen kropp og bevegelsesfriheten. Tanker og følelser og ytringer som oppfyller psykiatriske diagnoser blir forsøkt endret gjennom tvangspsykiatri, til og med langt inn i hjernene våre går de altså, mot vår dypeste vilje, gjennom sin tvangsmedisinering. Et land vil bli det første til å forby tvangspsykiatri, deretter vil land etter land følge etter, inntil tvangspsykiatri har blitt forbudt i alle verdens land. Tiden vil vise hvilket land som blir først.

Tvangspsykiatri medfører at mange behandlingsmetoder ikke blir forsøkt, verken individuelt eller i stor skala, tvangspsykiatri hindrer at nye, utradisjonelle metoder får blomstre frem og bli utviklet. Vi trenger en psykisk helsetjeneste med et stort nok mangfold av forskjellige metoder, sånn at alle har en metode som fungerer for dem. Folk er forskjellige og trenger forskjellige behandlingsmetoder, folk er veldig mye mer forskjellige enn det som verden forstår.

Tvangspsykiatri påfører oss mye mer elendighet enn verden forstår. Tvangspsykiatri må forbys, for å si det mildt. Nødrettstvang er noe annet enn tvangspsykiatri. Tvangspsykiatri må forbys, for å si det mildt.

Kommentar til:
https://www.facebook.com/kristeligfolkeparti/posts/10154081922466373

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s