Bli medlem i KrF – og WSO :) Du kan gjøre en forskjell! Du! :)

Norges første psykiatriske tvangslovgivning ble vedtatt av Stortinget i 1848, landets første psykiatriske sykehus lukket sine dører på Gaustad i 1855, dørene er fortsatt låst. Beslutningen om å stifte KrF ble tatt den 4. september 1933, hvor mye debatt det var omkring tvang i psykiatrien den gang, vet jeg ikke. Frihetskamp tar tid, WSO ble stiftet 17. oktober 1968, men vi gir oss aldri, en vakker dag seirer friheten…  

KrF skriver på sine nettsider:    

Kristelig Folkeparti (KrF) er Norges nest største parti – målt i antallet medlemmer. Det viser at mange er opptatt av at verdiene våre skal sette et tydeligere preg på samfunnet. Med flere støttespillere står vi sterkere. Bli med eller verv en venn!  

  • Innflytelse: Melder du deg inn får du mulighet til innflytelse i vår organisasjon og direkte sjanse til å påvirke vår politikk på ulike måter.
  • Verdier: Med flere medlemmer i ryggen har vi større slagkraft i kampen for verdier som respekten for menneskeliv og menneskeverd, nestekjærlighet og forvalteransvar.

Les mer på KrFs nettside: “Bli medlem i KrF“! – Tusen takk til KrF som på nytt satte tvang i psykiatrien på dagsorden i Stortinget, gjennom sitt forslag som kom opp til debatt i Stortinget mandag 22. mars i år. Tusen takk til KrF – og til WSO!   

~ o ~

WSO skriver på sine nettsider:    

We Shall Overcome (WSO) mener alvor med å stoppe tvang og tvangsmedisinering i psykiatrien! WSO er den brukerorganisasjonen som har et tydelig standpunkt mot tvang og mot tvangsmedisinering. Din beste investering mot tvang – Bli medlem i WSO    

Demonstrasjon foran Stortinget, torsdag 27. august 2009 (Foto: http://www.mindfreedom.org)

WSO er en (foreløpig) liten, men slagkraftig organisasjon, som trenger din støtte. Et økt medlemstall i WSO i en tid hvor WSO har vist en klar og tydelig stemme mot tvang, vil gi et tydelig signal til myndighetene om at vi er mange som mener; Dagens situasjon i psykisk helsevern er uholdbar – tiden er inne for endring!

  • For inkludering – Mot diskriminering – WSO jobber for å fjerne psykisk helsevernloven, og ha et allment og ikke-diskriminerende lovverk.
  • Fra avmakt til makt – Du kan gjøre en forskjell! Vi har plass for flere! Vi trenger både støttemedlemmer og flere som kan jobbe aktivt for skape endring.

Les mer på WSOs nettside: “Din beste investering mot tvang – Bli medlem i WSO“!    

WSO-kontingent kr. 100,- pr år – eller kr. 500,- for livstidsmedlemsskap

Tusen takk!

Frihet fra psykiatri! Choice – not force!

V-hilsen Jan Olaf Ellefsen – https://janolaf.wordpress.com
Medlem i KrF – www.krf.no og We Shall Overcome – www.wso.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s